Recent content by ketoneenergies

Announcement - Help us fight the BOTS! Please report all spam including stuff in your inbox!
  1. K

    voltage showing between inverter's earth and neutral

    voltage of 20v is showing between inverter's earth and neutral when only battery is connected. when input, output and earth connection is made voltage is showing 120v between earth and neutral without load. With load voltage is showing 55v between earth and neutral.
  2. K

    Fangpusun inverter

    Has anyone here used fangpusun inverter?
  3. K

    Voltage(52v) showing between earth and neutral on output from inverter

    When i bond earth and neutral at inverter out, voltage is showing zero, but when inverter bypass utility power, rccb is tripping because current is leaking from utility's neutral to earth. I tried connecting relay. But relay is not switching because the voltage 52v is AC not DC. What should I do?😕
  4. K

    Voltage(52v) showing between earth and neutral on output from inverter

    Can you give the circuit diagram of the connection because wiring is not clear from the picture.
  5. K

    Voltage(52v) showing between earth and neutral on output from inverter

    my setup is 5kva inverter with 48v battery and utility(230v) input . when inverter bypass utility to load, voltage between earth and neutral is negligible. But when inverter powers load from battery , earth and neutral showing voltage of 52v and earth to live is 178v, live to neutral is 230v...
  6. K

    MOSFET in the bms getting hot

    66 ohms i think
  7. K

    MOSFET in the bms getting hot

    Thank you ajw22. I have found the culprit thanks to you, i lifted the gate leg of bad FET and i measured the resistance to the the source leg. it was showing some resistance. After that bms resistance dropped to normal. it was difficult to de-solder, so i left it like that. now its working...
  8. K

    MOSFET in the bms getting hot

    The mosfet in the defective bms is crss052n08n and the spare mosfets i am having is kia KNB3308A. i am attaching the datasheets of both. how do i find which is the bad FET and can i replace it with the spare FET i am having.
  9. K

    MOSFET in the bms getting hot

    Thanks for your help
  10. K

    MOSFET in the bms getting hot

    thanks you. i have tested the voltage. in normal bms, fet voltage is around 13v for all. The bms having the isssue is showing 4.6v for 6 fet and 0v of 6fet.
  11. K

    MOSFET in the bms getting hot

    Can you tell me how to check the FET, or share any links? i am using 16s Lifepo4 cells. i have spare16s bms of Li-ion 3.7v, Can i use it's FET?
  12. K

    MOSFET in the bms getting hot

    a Chinese one, but i have 6 other which works fine at 50A. Any idea to fix it?
Top