Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quote Button not working?
#11
(03-27-2018, 01:53 AM)Geek Wrote:
(03-26-2018, 01:27 PM)mike Wrote:
(03-26-2018, 12:44 PM)Korishan Wrote:
(03-26-2018, 12:27 PM)mike Wrote:
(03-26-2018, 12:07 PM)Korishan Wrote: Now that is REALLY odd.  However, Pete didn't say if it was working for him or not  Wink  And sense there were multiple layer of Quotes, I think Pete used the "Reply" button  Tongue

It's working fine for me. Can you try clearing your browser cache?

Ok, that fixed it. Thanks.  Didn't realize the cache would effect something like that. Interesting. Ok, carry on  Big Grin

I completed an upgrade of the forum software last week. That's probably what caused it. Typically they append a version string to the end of javascript files to prevent caching like that. Weird.

Its working for me now.

Mike fixed it....
Korishan likes this post
If you'd like to support the forum please feel free to use my affiliate links to purchase all kinds of stuff for your projects 
Amazon - https://amzn.to/2qURmH2
eBay - https://goo.gl/6mrQHH 
Aliexpress - http://s.click.aliexpress.com/e/bNLW537E
Banggood -  https://goo.gl/FF2v6W
Battery Hookup - http://bit.ly/2Oe9PLW 
Reply


Who read this thread?
16 User(s) read this thread:
hbpowerwall (03-29-2018, 08:04 AM), Doyle (03-30-2018, 10:06 PM), brwainer (03-29-2018, 02:23 PM), Scubasteve04 (04-25-2018, 12:36 AM), Solexx X (03-30-2018, 05:51 AM), Alain Xabier (04-12-2018, 02:24 PM), floydR (03-27-2018, 02:12 AM), Geek (04-03-2018, 02:23 AM), Stefaan De Ridder (03-26-2018, 09:57 AM), watts-on (03-29-2018, 10:33 AM), wim (03-29-2018, 02:27 PM), jdeadman (03-29-2018, 06:40 PM), Korishan (03-29-2018, 05:29 PM), mike (03-29-2018, 11:28 AM), daromer (03-26-2018, 01:48 PM), Turtle Hermit (04-06-2018, 06:10 PM)

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)